Treballadorxs D’Atos en marxa

dibuix_Assemblea

ATOS. MANIFEST MARÇ-2014

Alguna cosa està creixent a Atos i volem compartir-ho amb tu…

Som un grup de persones normals i corrents, com tu, amb ideologies d’allò més diverses  i que tenim una cosa en comú: estem farts de patir retallades en Atos i creiem que el nostre treball mereix ser valorat.

TREBALLADORXS D’ATOS

Creus que no hi ha solució? Que no pots fer res? 

Hem pensat que ja és hora de revertir aquesta situació i ja estem en marxa. Ens agradaria que formessis part. Junts podem.

La situació actual ens ha deixat una empresa precaria, amb moltes pèrdues de drets adquirits pel camí i un futur poc encoratjador. 

Volem mantenir i millorar el nostre treball, això implica protegir-nos els uns als altres. 

Si et veus identificat amb aquestes inquietuds, digues-nos-ho per incloure’t en el grup de correu on el problema d’un és el problema de tots.

* * *

COMENCEM PER AQUÍ:

1) Decidirem per nosaltres mateixos, no volem que els 4 de sempre decideixin si les retallades són acceptables o no, decidirem per nosaltres mateixos en assemblea.

2) Descapitalització de l’oficina de Barcelona. No podem permetre que a Atos-Barcelona no tinguem un Director del centre de treball o que RRHH sigui un secretariat incapaç de decidir res o que cada vegada més gent depengui d’un cap de Madrid, que normalment desconeixen tant el negoci com a nosaltres els i les treballadores de Barcelona.

3) Que milloraríem del nostre treball:

3.1) Categories/salaris. Posar ordre entre categoria laboral, treball que es realitza (GCM) i salari. Ara mateix això és una “jungla” en la qual perdem els que realment treballem.

Ha de prevaler el sentiment de justícia, per a això necessitem millorar les avaluacions, incorporar l’avaluació inversa, fer públic entre la plantilla les dades econòmiques i salaris, en resum millorar en transparència i ordre.

3.2) La formació és INEXISTENT, dolenta en el cas que es pugui accedir a ella. A Atos és una vergonya lo dolenta que és la formació, des dels programes fins al sistema d’adjudicació, necessitem un sistema que ens asseguri una formació concorde a una carrera professional i accessible a tots els empleats.

3.3) RRHH.Necessitem un departament de RRHH fort i àgil que sigui capaç de solucionar diferències personals tant entre companys com amb els clients i que sigui capaç de canviar a la gent de departament quan així ho sol·licitin. (Avui en dia és pràcticament impossible)

Treballadorxs d’Atos seguim en marxa:

TreDAtos@gmail.comFacebook.com/Treballadors.DAtos(Twitter) @TreDAtos

Compartim iniciatives en eltaulellDAtos.wordpress.com

Deixa un comentari