MyNews, ed. 32 (22 al 29 de setembre) extra 1 d’octubre

 
Ed. 32 (22 al 29 de septiembre) extra

 

SEPTIEMBRE
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

 

ÚLTIMA HORA
Emoció, il·lusió, orgull i satisfacció de fer Història
 

Compartim emoció, orgull, satisfacció i il·lusió que sentim d’estar a punt de participar, des de l’il·legalitat que diuen uns, pel progrés i millores de condicions de vida de tots i totes les nostres filles.

Com van fer aquells negres dels EEUU que van aconseguir trencar la il·legalitat de seure al bus.

Com van fer les dones que van trencar la il·legalitat de votar.

Com van fer els treballadors que van trencar la il·legalitat de treballar menys de 12 hores.

I com molts i moltes alters més.

Els nostres fills, filles, nets i netes parlaran de nosaltres, dels que hem participat de trencar la il·legalitat actual.

#FemHistòria

Molts ànims a tots i a totes!!!!

 

Defensem el referéndum: EscolesObertes.eu
Companys de la COS a AtoS estem participant de reunions amb molts col·lectius, partits, comunitats, organitzacions,… per organitzar-nos de cara a l’1 d’Octubre.

Ara hi ha consens absolut en ser proactius per defendre els col·legis a arreu.

La comunitat educativa ha organitzat aquesta iniciativa per coordinar a les persones que volem VOTAR.

Apunteu-vos a obrir la vostra escola i rebreu informació de com fer-ho.

Juntes i organitzades ho podem tot.

escolesObertes.eu>>

 

 L’1 O anem a votar SÍ.
Ens mullem. Creiem que el que passa a l’estat Espanyol és traslladable al món de l’Empresa i això té conseqüències pels treballadors.
1.- La centralització provoca que el centre de Barcelona estigui pràcticament buidat de carregs de responsabilitat, no tenim ni director. Recordem que l’empresa es va crear amb seu central d’Atos a Barcelona, ara som una mena de colònia, semi software factory de Madrid. Inevitablement això fa que ens sigui impossible adaptar-nos a les necessitats del negoci a Catalunya.
2.- Els bons projectes se’ls emporten a Madrid o trenquen d’altres per motius polítics.
Exemples: ARI i ara comencen amb el projecte estrella (MEV) i la Generalitat que la vam perdre d’un dia per l’altre.
3.- La centralització afecta també els clients i ells també trasllada’n, per pressions polítiques, les seus a Madrid, el que provoca que l’oferta de feina a Madrid creixi i creixi i en canvi a Barcelona amb prou feina es mantingui.
Estem segurs que després de la independència tot això no es revertirà de cop, però si de mica en mica i amb temps segur que ens anirà millor.
Per tot això i moltes altres coses ens mullem, mulla’t tu també.Publicat a officeAtos.tumblr.com>>

 

VAGA GENERAL DEL 3 d’OCTUBRE
Els Catalans mai oblidarem com les forces de l’estat el 20 de setembre van entrar en els llocs de feina, saltant-se tots els drets que creiem que teníem. Ara ho tenim clar, hem de demostrar la nostra força.

Recordeu que van entrar a Indra i T-Systems a molts llocs “metralleta en mano”, no miris cap altra banda, demà et pot passar a tu.

Per això el dia 3 ens defensarem de la millor manera possible, atacant on més mal els fa, a la butxaca, demostrant la nostra força, la força d’un poble unit.

 

 
S’ha acabat setembre. Estàvem esperant a la Sra. Matarredona. Era el seu primer compromís amb nosaltres. No ha complert. Aclarirem si vindrà més endavant o és que ja no vol parlar amb nosaltres.
Leer más>>
  Després de tant de debat, de compartir opinions i información grups de whatsapp, tothom està molt posicionat en el Referèndum d’aquest diumenge 1Oct. Moltes persones opinen que NO interessa l’independència, moltíssimes, però quantes?, un  número, de la mateixa del que opinen que SÍ. Comptem-nos.
 
  Felicitem a les dones d’Arabia Saudí que han estat desobeint fins a conseguir fer legal que puguin CONDUIR! Sense desobediencia no hi ha avanços ni progres.
Leer más>>
  CEOE apoya todas las medidas que adopte el Gobierno para frenar el referéndum.

Les patronals en contra. L’Independencia també es lluita de classes. El Regim del 78 ha protegit als que ja eren rics en el franquisme i els que s’han fet després. Novament la gent de carrer, els treballadors, la classe treballadora organitzada som capaços de recuperar la nostra DIGNITAT.

Leer más>>
 
  “La delincuencia económica organizada es invisible, como la termita; y carcome cualquier Institución del Estado, hasta laminarla” Juez Silva, suspendido por el Consejo General del Poder Judicial.

 

A partir de l’acusació popular impulsada per l’ Observatori contra l’ex-tresorer del Partit Popular, Bárcenas, el documental s’endinsa en les dificultats que el propi sistema judicial estableix per dur a terme una investigació que estigui a l’alçada de l’envergadura del cas.

Enllaç documental>>
 
  Sentiu la olor de tinta? #1OCT serem als quioscs de #Catalunya, Mallorca, Menorca i País Valencià amb un exemplar molt especial!
Leer más>>
  IAC, COS, CGT i CSC, els convocants de la vaga general, la plantegen com una resposta cívica a la repressió
Leer más>>
  La vaga general pel referèndum es podria allargar més dies
Leer más>>

 

 

Per ús col·laboratiu. Comparteix per no haver d’imprimir.
Pensa. Aquest butlletí està dissenyat per donar-te una altra visió de les coses. Si us plau, crea el teu propi criteri a partir de diferents fonts, no et quedis amb “el que ve” de la tele o premsa.
Si tens alguna notícia que vulguis que compartim en el proper butlletí, suggeriment, pregunta o opinió fes-nos-la arribar a través de atos@sindicatcos.cat

 

Deixa un comentari