Això no queda aquí! #VagaGeneral3O

 Atos2O_petit
Avui a les 12h més de 200 companys i companyes del Grup Atos hem sortit a la porta de l’oficina de Pere IV en repulsa dels actes vandàlics i repressió del gobierno de España.

Cops de porra, boles de goma, agressions sexuals inacceptables mereixen una resposta contundent de tothom, dels treballadors i treballadores, de la classe treballadora, perquè no tornin a passar mai més.

Hem improvisat un petit speech per fer una crida a la Vaga de demà que volem compartir amb tu juntament amb altres qüestions.


Això no queda aquí!  #VagaGeneral3O

IMG-20171002-WA0000petit

La vaga significa aturar la producción del país, això és ATURAR EL PAÍS.

IMPORTANT! Els sindicats que vam convocar Vaga General tenim prou representativitat per a donar cobertura a tots i totes les treballadores de Catalunya.

Vaga General és que tothom està cridat: tots els sectors, totes les empreses, el teu pare, la teva germana, TOT EL PAÍS.

COS, CGT, CSC i IAC (que integra CATAC a Sanitat, USTEC a ensenyament i funcionariat públic).

Cap altre sindicat té cap legitimitat sobre aquesta Vaga General. Agraïm sumar-se a la crida a CNT i COBAS.

Ens vam avançar a aquest escenari fa 10 dies, el termini legal requerit per convocar una vaga general. Posem aquesta Vaga General a disposició també de partits i entitats pensant en pròximes reaccions del gobierno de España.

És igual el que facin altres organitzacions: uns es sumen, altres s’adhereixen, altres fan crida… i fins i tot alguns es desmarquen. El poble de Catalunya estem units.

Ens sobren motius laborals i tenim raons de sobres per la VagaGeneral.


XARXA-rectangle-vaga-general-3oct2017-COS---0003_petit
Els companys de la COS participarem dels Comitès de Vaga de barri que surten de les Comissions de Defensa del Referèndum (CDR). Esperem tenir un piquet a les oficines demà a primera hora per convèncer a tots i a totes a fer vaga.

Avui a les 19h. hi ha un a la Plaça del Mercat de Clot.

 signal-2017-10-01-190453_petit Demà a les 18h. Manifestació: Imatge del poble català unit

Cal una imatge del poble català unit i la tindrem.

Us animem a fer un bloc de companys i companyes d’Atos per anar juntes: quedem a la cantonada de Pg Gracia amb carrer Roselló (cantonada montanya besós) a les 17:30.

———————   Última hora   ———————–

Demanem als caps que heu baixat avui a les 12h a la porta que doneu suport als companys i companyes dels projectes que gestioneu i feu com ha fet la Generalitat adherint-se en el sentit que els professionals que s’adhereixin a la vaga no se’ls descomptarà de la nòmina.

La Secció Sindical de la COS a Atos hem demanat a RRHH:

Solicitamos a Atos que se adhiera al paro convocado para el día 3/10 y por lo tanto no se descuente de la nómina el ejercicio de tal paro.

Quedamos a la espera de una respuesta para trasladarla a los trabajadores.

Salud.


Volem ser pinya d’Atos

Tenim un grup de whatsapp d’Atos en qual vam estar en contacte en la jornada histórica d’ahir. Vindran més. Estàs convidat.

Segueix-nos minut a minut a twitter.com/COS_Atos

Contacta amb nosaltres i t’obrirem les portes de la pinya d’Atos: atos@sindicatcos.cat

 

Deixa un comentari