Vots i imatge de poble unit: El Poder de la Voluntat Popular

 ExitVaga3o

Això no para!

Ja estem pensant en el Ple del Parlament de dilluns #9Oct.

Abans de passar página, deixa’ns donar una valoració d’ahir.

La mobilització més gran de la Història

 L’èxit absolut de la Vaga General dels treballadors i treballadores va aturar Catalunya.

L’aturada del país va tenir la imprescindible cobertura legal de la Vaga General que les institucions, entitats i els seus mitjans insisteixen a obviar per l’interès de tenir-ho tot controlat.

Els hi diem que no tinguin por de nosaltres, els sindicats convocants estem organitzant i del costat del poble i de la classe treballadora que està al carrer lluitant per dignitat i llibertats. Estem preparats pels dies que vénen!


Sense Vaga General no s’atura el país

L’Aturada patronal no ens acompanya

Has de saber que si algú o alguna no va anar a la feina allà on l’empresa no ha secundat l’aturada patronal, és per la cobertura legal de la vaga general.

Poquíssimes empreses han secundat l’aturada patronal pactant amb treballadors/es no descomptar el dia de vaga. Atos no ha acceptat el pacte proposat.

Tots i totes les persones dels Països Catalans hem posat el nostre gra de sorra i ens ho hem d’agrair. Creiem just fer un agraïment especial als 4 sindicats convocants, 3 d’ells dels Països Catalans:  IAC (USTEC-CATAC), I-CSC i COS, i la CGT de Catalunya. També agraïments a CNT i COBAS per adherir-se i cridar a la vaga.

Rebutgem l’actitud de divisió dels sindicats institucionalitzats CCOO i UGT, que es van negar a fer la crida a la vaga general perquè no hi eren i van optar per cridar a l’aturada patronal. Com sempre, al costat de les empreses.  Ja no els necessitem!


La #VagaGeneral3o només ha sigut possible des del sindicalisme dels Països Catalans

TV3 ha silenciat la manifestació dels sindicats convocants sorprenentment. Cridem a mantenir la unitat encara, hi haurà temps de debatre a l’eix dreta vs esquerra.

Ahir també van haver piquets als barris durant el matí i aquesta imatge a la tarda a les 18:00 a  Jardinets, “les altres 700.000 persones”, a part de les de Pl.Universitat. Passeig de Gràcia ple de costat a costat des de Jardinets fins a Plaça Catalunya. Calcula tu mateixa les persones.

No passem per alt que la repercusió de la crida a la Vaga General a TV3 ha sigut important pel seu èxit. Tant de bo una majoria de treballadors i treballadores estiguèssim en els sindicats que hem convocat aquesta vaga i TV3 no fos necessària per arribar a tothom. Pensa-hi.

Comencem a veure que des d’alguns estaments comencen a dividir i a voler silenciar una part, els que actuem de manera autònoma. Creiem que seria un error. Seguim units!


 

 FotoAereaJardinets_petit

Després de votar, “la imatge del poble unit” era el que faltava per reafirmar que la Voluntat Popular és imparable.

Hem fet el pas definitiu!

El govern de la Generalitat i la CUP tenen ara tota la força possible:

 La força de la Voluntat Popular!!!!


Volem ser pinya d’Atos

Tenim un grup de whatsapp d’Atos en el qual estem en contacte en aquestes jornades històriques. Vindran més. Estàs convidat.

Segueix-nos minut a minut a twitter.com/COS_Atos

Contacta amb nosaltres i t’obrirem les portes de la pinya d’Atos: atos@sindicatcos.cat 

 

Deixa un comentari